menu-icon

Ex-model met eigen modellen bureau July 6, 2017


EX-MODEL MET EIGEN MODELLEN BUREAU

Een paar jaar geleden speelde zij in films en series en liep over de catwalk, nu runt ze haar eigen modellenbureau.

Marjolein Aurora is oprichter van van Innocence Model Agency in Haarlem en haar passie is het juiste model vinden voor opdrachtgevers nationaal en internationaal.

Bij haar modellenbureau vinden ze het belangrijk om persoonlijk te blijven.

Innocence presenteert 35 modellen i.p.v. model nummertje '303 en bieden zij kookworkshops aan de modellen. Marjolein: “ouders van model doen boodschappen en beslissen veelal wat er gedurende de week gegeten gaat worden”. Zo leren wij ze gezond en effectief koken. Daarnaast krijgen de modellen effectieve trainingstips (personal training). Hoe fijn is het als je jong bent en je krijgt van professionals effectieve tips, waardoor je zelfverzekerd wordt en een gezonde leefstijl aangaat én juiste workouts doet.


Ik vroeg Marjolein waarom ze voor Tubino kiest; “Tubino wordt gedragen op reis en naar klanten. Ik reis veel. Paar weken geleden was ik in Denemarken en blij met mijn mooie nieuwe rode pencil skirt, met een mooie fitting (yes!). Hiermee maak ik direct een goede eerste indruk! Hier bezocht ik een klant en Deense familie. Selma neemt de tijd voor haar klanten en denkt mee wat het beste staat”.

Wat is jouw stijltip om er zakelijk geweldig uit te zien? “Kleur! In mijn ogen doet een egale kleur veel voor een vrouwelijke ondernemer. Rood en blauw vind ik zelf erg mooi. Ook draag ik altijd een ketting bij mijn outfit”.

Informatie over en voor fashionmodellen

Ben jij op zoek naar een fashionmodel voor jouw product of dienst, kijk dan op www.innocencemodelagency.com Wellicht kunnen zij iets betekenen.